Mireseerdhet ne websiten tim une jam Liu dhe jam njekohesisht
edhe admin i kesaj websiteje. Website jone eshte krijuar ne vitin
2008.Admin i kesaj website eshte admin i shume websiteve jo
i vetem kesaj website por i shume e shume websiteve te tjere
ne kete website do te gjeni pothuajse gjithcka. neqoftese ka
dicka qe ju e kerkuat dhe nuk e gjetet me kontaktoni duke lene
mesazhin tuaj ne krah te djathte te webfaqes ose per ta blere ate
dhe te beheni admin i kesaj webfaqeje me kontaktoni ne adresen:
lioo-m@hotmail.com . gjithashu ne kete adress nuk mund te me
kontaktoni vetem per blerje por edhe per cdo gje tjeter qe ju
nevoitet. Une do te isha shume mirenjohes juve neqoftese ju do ta
shperndanit me synim te mire kete website pra duke ja dhene
cdo kujt ne internet qe njihni ose jashte ne jeten e perditshme
kjo website cdo dite eshte ne perpunim e siper prandaj nese jeni
duke vizituar nje vaqe nuk do te benit keq po ti benit refresh asaj
cdo gje e mirepritur dhe e mirekuptuar ne kete webfaqe. Flm
te gjitheve atyre qe e lexuan kete paragraf. Ju flm dhe respekte.
......................................................................................................................
More and more info contact me on:
Rebeli.tk
e njejta faqe me domain tjeter
E-mail : lioo-m@hotmail.com
celular: 00355683620093 + 00355672115338
..................................................................................................................Enter Here !

<meta name="google-site-verification" content="AiHfe6MEG4i6xQyAoL6aoX0Whr29kxBIQpEbPVke9UY" />